Tolk Insigne

Training

We kunnen als Tolken Gebarentaal en schrijftolken op alle maatschappelijke terreinen worden ingezet. Door de diversiteit van het tolkenvak wordt veel gevraagd van onze taal- en tolkvaardigheden, tolkhouding, flexibiliteit, professionaliteit en samenwerkingsvermogen. Het geeft een goed gevoel als je met voldoende zelfvertrouwen en vaardigheden alle tolkopdrachten kunt aanpakken die je wilt.
De workshops en trainingstrajecten, die TolkInsigne organiseert, geven je daarbij de gewenste ondersteuning. Ze sluiten nauw aan bij de veelzijdigheid, die in praktijk wordt gevraagd.

Werkwijze

Elke tolk heeft al waardevolle vaardigheden in zijn of haar koffer; iets dat jou juist zo uniek maakt in het werkveld. Door je bewust te worden van die kwaliteiten kan je deze inzetten en aanscherpen voor nieuwe of moeilijke tolksituaties.
Als trainer en coach ga ik er vanuit dat je in een ontspannen veilige sfeer beter kunt leren. Door individuele aandacht en het gebruik van speelse werkvormen proberen we die sfeer direct bij het begin van een training neer te zetten. Naast motiveren, stimuleren en aanmoedigen ga ik het aangeven van verbeterpunten en confrontatie niet uit de weg.

Trainingen open voor inschrijving:

Dit zijn de huidige trainingen waarvoor nog ingeschreven kan worden. Klik op de training van je interesse voor uitgebreide informatie over de inhoud. Onder de desbetreffende informatie vind je het online aanmeldingsformulier voor inschrijving.

Trainingen gesloten voor inschrijving:

Dit zijn trainingen die momenteel draaien of vol zijn geboekt. Je kunt je hiervoor niet meer inschrijven. Is de training vol en wil je alvast een plaats reserveren voor een volgende sessie, klik dan hier om dit via een mailtje aan te geven en naar de contactpagina te gaan.

Maatwerk / Idee

TolkInsigne speelt graag in op de vragen vanuit het werkveld. Heb je behoefte aan de herhaling van een training die eerder is aangeboden, of wil je graag een nieuw onderwerp behandeld zien, schroom dan niet om een mailtje te sturen Het ontwikkelen van trainingen op maat, op het gebied van Gebarentaal of tolkvaardigheden, is altijd mogelijk.
Bedrijven, die werken met doven en slechthorenden, kunnen daarbij uiteraard hun specifieke wensen inbrengen. klik hier om naar de contactpagina te gaan.